Lini takim  |   | 

Atmosfere Miqesore per Pacientin kush jemi

Patient Care Patient Care

Atmosfere Miqesore per Pacientin

Atmosfere Miqesore per Pacientin

Teknika dhe Teknologji Moderne

Te gjithe Specialistet tane jane te arsimuar ne Fakultete Amerikane Dentare

Miresevini

American Dental Clinic eshte opsioni juaj absolut per kujdes dentar te persosur, te sigurt dhe cilesor, ne Shqiperi.

American Dental Clinic eshte e kualifikuar per ofrimin e sherbimeve ne Ortodonci dhe Stomatologji Pediatrike (Pediatric Dentistry). Stafi i American Dental Clinic perbehet nga specialiste me kualifikim te larte, te perzgjedhur per angazhimin e tyre, perkushtimin per rezultate te shkelqyera, si edhe nivelin e larte dhe cilesor te kujdesit dentar qe ofrojne. Specialistet tane, te arsimuar ne fakultete stomatologjie amerikane, zoterojne pervoje te gjere dhe marrin pjese rregullisht ne te gjitha konferencat dhe seminaret me te rendesishme nderkombetare, mbi zhvillimet e reja ne shkencen e stomatologjise dhe praktikat dentare.

Duke perdorur teknologjine e fundit dhe pajisjet me te avancuara arrijme te ofrojme trajtimin me te mire dhe me te rehatshem te mundshem.

American Dental Clinic eshte lehtesisht e arritshme, pasi ndodhet ne qender te Tiranes, me hapesira moderne, nje atmosfere te ngrohte dhe mikpritese, qe ju bejne ju dhe femijen tuaj te buzeqeshni.

Filozofia

Misioni yne eshte te krijojme buzeqeshje te shendetshme dhe atraktive, nepermjet sherbimit te shkelqyer profesional, ne nje atmosfere zbavitese dhe relaksuese, per femijet, adoleshentet, pacientet me aftesi te kufizuara dhe familjet e tyre.

Qellimi perfundimtar i praktikes tone eshte persosmeria klinike. Ne American Dental Clinic per cdo pacient ndiqet nje plan trajtimi personal, i pershtatur ne nevojat individuale te tyre. Stafi yne eshte angazhuar per te ruajtur avantazhin ne teknikat e reja inovative dhe teknologji, qe garantojne kujdes te persosur dentar dhe komfortin maksimal.